Online geboortekaartjes – Geboortekaartje Daphne

Online geboortekaartjes – Geboortekaartje Daphne

Online geboortekaartjes – geboortekaartje Daphne

Online geboortekaartjes. Geboortekaartjes voor elke wat wils vind je bij ons. Maar vind je niet wat je zoekt? Geen probleem, wij ontwerpen ook geheel op maat! Ons nieuwste geboortekaartje is geboortekaartje Daphne. Tussen deze online geboortekaartjes springt deze zacht roze met oranje geboortekaart er wel uit! Een lief baby kamertje mooie spulletjes.Ook deze kaart is aan te passen naar wens en smaak. Ook online geboortekaartjes kunnen zo persoonlijk worden als jullie voor ogen hebben. Wij hebben een persoonlijke en snelle klantenservice. En alles wordt door ons zelf aangepast.

Geboortekaart aanpassen naar wens

Zoals alle geboortekaartjes bij ons, is ook deze geboortekaart naar wens aan te passen. Andere kleuren, details, ander lettertype, alles is aan te passen zodat het een eigen en heel persoonlijk kaartje wordt.

Onze kaarten worden gedrukt op 300 grams kwalitatief papier door een professionele drukkerij. Standaard zijn onze babykaarten 13×13 cm, maar ook hebben we drie-luik kaarten en ook langwerpige kaarten, zoals 18×13 of 20×15 cm..

Gratis proef-pdf

Vraag gerust een gratis proef-pdf aan van deze mooie geboortekaart. Binnen twee dagen ontvangen jullie van ons een digitale proef van het geboortekaartje. Naar aanleiding van die digitale proef horen we graag of het naar wens is of dat jullie nog wat gewijzigd willen zien aan de geboortekaart. Kleine wijzigingen aan geboortekaartjes zijn bij de prijs inbegrepen. Jullie ontvangen steeds een nieuwe digitale proef van de kaart. Onze digitale proeven, pdf bestanden, worden beschermd toegestuurd, ze bevatten daarom een gestippelde lijn en een watermerk. Uiteraard is de definitieve druk van de geboortekaartjes haarscherp en zonder watermerk en stippellijn.

Ontwerp op maat

Geboortekaarten hebben wij standaard in ons assortiment. Maar wij ontwerpen ook op maat. Hebben jullie een idee voor een geboortekaart? Jullie kunnen ons jullie ideeën doorgeven en dan maken wij een ontwerp op maat voor jullie. Aan de hand van de eerste digitale proef werken we dan door tot het uiteindelijke resultaat waarbij jullie een geboortekaart hebben die helemaal voldoet aan jullie wensen. Zo hebben jullie echt een unieke geboortekaart in handen die echt persoonlijk in.

Leave a Reply