Nieuwe geboortekaartjes online!

Nieuwe geboortekaartjes online!

Nieuwe geboortekaartjes online!

 
We hebben nieuwe geboortekaartjes online gezet. Deze twee nieuwe geboortekaartjes geven zeker met dit druilerige winterse weer buiten, meteen een zomers gevoel van binnen. Je krijgt gewoon zin in de zon, zee en strand!
 

Nieuwe geboortekaartjes

Deze twee geboortekaartjes vallen meteen op binnen onze collectie geboortekaarten. We zien een zomers tafereel in het mooie Nederland. Het kaartje past ook heel goed in de categorie Hollandse geboortekaartjes. We zien een strand en de zee met daarachter de duinen. We zien op het strand een bolderkar met daarin een baby. De bolderkar is versierd met zeesterren en een parasol tegen de felle zomerzon. Ook siert de Nederlandse vlag aan de bolderkar. Een emmertje en schepje in het zand. Op de achtergrond zien we een vuurtoren en ook een ouderwets Volkswagen busje. Heel Hollands dus!
Het andere geboortekaartje heeft hetzelfde tafereel, alleen zonder hondje en wat meer eenvoud bij de bolderkar. Dit Hollandse geboortekaartje is erg leuk voor liefhebbers van de mooie Volkswagen bus. Maar uiteraard ook voor liefhebbers van het Hollandse strand, de zee en de duinen met hun prachtige vuurtoren.
 

Aanpassingen nieuwe geboortekaartjes

Uiteraard kunnen ook deze geboortekaartjes aangepast worden naar persoonlijke wens. Er kunnen favoriete babyknuffels aan toegevoegd worden, of andere kleuren en andere haartjes. Ook kan het hondje aangepast worden naar wens. We passen een geboortekaartje net zo lang aan tot het kaartje helemaal naar wens is.
 

Gratis proef-pdf

Vraag gerust een gratis proef-pdf aan van dit geboortekaartje. Naar wens passen we de geboortekaart geheel aan.

Leave a Reply