geboortekaartje op maat

geboortekaartje op maat

geboortekaartje op maat

 
Een geboortekaartje op maat laten maken is heel eenvoudig bij Flinth-design. Het is bij ons mogelijk om een persoonlijk geboortekaartje te laten ontwerpen zodat je een uniek en heel eigen geboortekaartje krijgt.
 
Een geboortekaartje op maat is uniek en persoonlijk en worden door ons geheel naar wens ontworpen. Naar aanleiding van jullie aangegeven wensen of plaatjes ter inspiratie gaan wij voor jullie aan de slag om een geboortekaartje op maat te laten maken.
 
Naast een geboortekaartje op maat kunnen we ook een mooie, bijpassende geboorteposter voor op het raam voor jullie ontwerpen, desgewenst geheel in stijl van het geboortekaartje.
Maar we hebben ook een standaard collectie geboorteposters op onze website staan.
 
Bij een persoonlijk ontwerp ontwerpen we een eerste opzet in de vorm van een pdf-bestand geheel naar jullie wens. Naar aanleiding van die eerste pdf werken we verder totdat het geboortekaartje op maat helemaal aan jullie wensen voldoet en jullie het geboortekaartje in handen hebben wat jullie in eerste instantie voor ogen hadden.
 
Een geboortekaartje op maat kan allerlei wensen hebben. Bijvoorbeeld geheel in stijl van jullie babykamer. Maar misschien willen jullie wel een geboortekaartje naar jullie gezinssituatie of een favoriet knuffeltje. Wellicht een bepaald gebouw waar jullie fijne herinneringen aan hebben.
 
Ook als jullie denken dat het wellicht helemaal niet mogelijk is, mail ons met jullie wensen en dan gaan wij kijken wat de mogelijkheden zijn.
 
Willen jullie graag een persoonlijk ontwerp maar heb je nog geen inspiratie? We kunnen ook altijd met je meedenken.
 
De kosten voor een geboortekaartje op maat laten maken bedragen € 75,-
 
Een geboortekaartje aanpassen vanuit de bestaande collectie geboortekaartjes? Dat is uiteraard ook mogelijk. Zien jullie een mooi geboortekaartje in onze collectie maar willen jullie hem net even iets anders? Ook dat is geen probleem, dan passen wij het geboortekaartje geheel naar wens aan, maar dan bedragen de kosten geen € 75,-. Dan passen we hem meestal kosteloos aan, dit is een beetje afhankelijk van de moeilijkheid en hoeveelheid werk in aanpassing van het geboortekaartje.
 
Aarzel niet om contact met ons op te nemen en dan kunnen wij een mooi geboortekaartje op maat voor jullie ontwerpen.

Leave a Reply