Geboortekaartje – Nieuw geboortekaartje online!

Geboortekaartje – Nieuw geboortekaartje online!

Geboortekaartje – Nieuw geboortekaartje online!

Geboortekaartje online met een schattig babykamertje er op. Er komen allerlei details terug met panda’s. We zien een wiegje staan. Een leuke commode kast met daarop een bamboe plant. Op de achtergrond zien we een zacht blauw-groene kleur. “You rock” hangt aan de muur. Een leuk babypakje met een panda er op, een schilderij met een panda met indianen veren, een slinger met gekleurde bolletjes.Op de geboortekaart staat ook nog een panda lampje wat zacht brandt. Aan de binnenkant van dit geboortekaartje zien we een aantal details weer terug komen.

Geboortekaart aanpassen naar wens

Zoals alle geboortekaartjes bij ons, is ook deze geboortekaart naar wens aan te passen. Andere kleuren, details, ander lettertype, alles is aan te passen zodat het een eigen en heel persoonlijk kaartje wordt.

Onze kaarten worden gedrukt op 300 grams kwalitatief papier door een professionele drukkerij. Standaard zijn onze babykaarten 13×13 cm, maar ook hebben we drie-luik kaarten en ook langwerpige kaarten, zoals 18×13 of 20×15 cm..

Gratis proef-pdf

Vraag gerust een gratis proef-pdf aan van deze mooie geboortekaart. Binnen twee dagen ontvangen jullie van ons een digitale proef van het geboortekaartje. Naar aanleiding van die digitale proef horen we graag of het naar wens is of dat jullie nog wat gewijzigd willen zien aan de geboortekaart. Kleine wijzigingen aan geboortekaartjes zijn bij de prijs inbegrepen. Jullie ontvangen steeds een nieuwe digitale proef van de kaart. Onze digitale proeven, pdf bestanden, worden beschermd toegestuurd, ze bevatten daarom een gestippelde lijn en een watermerk. Uiteraard is de definitieve druk van de geboortekaartjes haarscherp en zonder watermerk en stippellijn.

Ontwerp op maat

Geboortekaarten hebben wij standaard in ons assortiment. Maar wij ontwerpen ook op maat. Hebben jullie een idee voor een geboortekaart? Jullie kunnen ons jullie ideeën doorgeven en dan maken wij een ontwerp op maat voor jullie. Aan de hand van de eerste digitale proef werken we dan door tot het uiteindelijke resultaat waarbij jullie een geboortekaart hebben die helemaal voldoet aan jullie wensen. Zo hebben jullie echt een unieke geboortekaart in handen die echt persoonlijk in.

Leave a Reply