Bestellen, hoe werkt het?

You are here: Home / Bestellen, hoe werkt het?
1Nadat je een keuze hebt gemaakt uit een van de kaarten van Flinth-design, vul je het bestelformulier volledig in. Als je, bij de keuze uit een van de geboortekaarten, nog niet weet wat het wordt, mag je een jongens- en meisjeskaart op laten maken. Na de geboorte van jullie kindje komt een kaartje automatisch te vervallen.
2Gratis digitale proef/PDF via de e-mail Binnen twee werkdagen ontvang je een gratis digitale proef-PDF met daarin verwerkt jullie persoonlijke wensen. Graag horen we of het naar wens is en of er nog wat gewijzigd moet worden. Niets ontvangen? Neem even telefonisch contact op. Na nog eventuele kleine wijzigingen in kleur of tekst, kan er nog een nieuwe proef-PDF volgen. Kleine wijzigingen zijn in de prijs inbegrepen. Wij raden jullie aan een proefdruk op papier te laten maken, dit aangezien kleuren op beeldschermen anders over kunnen komen als op papier. (Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor eventuele kleurverschillen tussen de proefdruk en de definitieve kaarten). Deze proef op papier kan gedrukt worden, nadat jullie akkoord zijn gegaan met de digitale proef-PDF. Deze proefdruk kost € 7,50. Bij een definitieve bestelling wordt deze € 7,50 in mindering gebracht. Deze proefdruk is op een mat en glanzend papier zodat u een goede keuze kunt maken. (wij nemen geen verantwoordelijkheid voor type of taalfouten in de tekst zoals die is aangegeven op het bestelformulier).
3Akkoord? Ben je akkoord met de proef, en heb je dit per e-mail bevestigd, dan is de bestelling definitief en sturen we een mail ter bevestiging met tevens belangrijke informatie en hoe het verder in zijn werk gaat als jullie baby(‘s) is/zijn geboren. Bij de trouwkaarten bepalen we in overleg de leverdatum en gaan we de kaarten drukken.
4Enveloppen eerder toezenden? Dat kan. Je kunt, wanneer je dit aangeeft de enveloppen eerder toegezonden krijgen (tegen verzendkosten) of gratis zelf ophalen bij Flinth-design te Eindhoven.
5Geboren? Mail ons alle laatste gegevens door. Stuur ter bevestiging even een sms, zodat je zeker weet dat je mail zo snel mogelijk behandeld wordt. Ter eindcontrole krijg je nog een laatste proef-PDF waar alle geboortegegevens in zijn verwerkt. Controleer deze goed! Mail, bel of stuur een sms met de bevestiging dat deze laatste proef-PDF goed is. Daarna kunnen de kaarten gedrukt worden. We proberen de kaarten dezelfde dag nog te drukken mits er sprake is van overmacht. De kaarten worden dan de volgende werkdag gedrukt en aangeboden bij TNT en dan verzonden. De kaarten worden dan per pakketservice bij je thuis bezorgd. De kaarten kunnen ook gratis opgehaald worden bij Flinth-design te Eindhoven.
6Order annuleren? Wil je de order annuleren nadat je de orderbevestiging hebt ontvangen? Dan brengen wij daarvoor €35,00 in rekening.
7Betaling Facturering en betaling van het volledige bedrag dient te geschieden voordat het goedgekeurde bestand naar de drukker wordt verstuurd. Zie onze voorwaarden voor verdere informatie.
8Extra mogelijkheden Flinth-design biedt verschillende extra mogelijkheden voor de kaarten.
9Kaart met foto Bij een kaart waar een foto is gebruikt is het in de meeste gevallen de bedoeling dat deze foto vervangen wordt door een eigen foto. Zo wordt het kaartje extra persoonlijk. Handen en voeten foto kaarten zijn wel zo te gebruiken. Zodra jullie baby(´s) is/zijn geboren, maak je een mooie foto en stuur je ons digitaal toe. Zorg er wel voor dat deze foto van goede kwaliteit is. 300 dpi is mooi voor optimale kwaliteit van een foto kaart. Heeft een foto extra bewerking nodig? De kosten voor de extra bewerking bedraagt €15,00.
10Ontwerpen op maat Flinth-design biedt je de mogelijkheid om een uniek ontwerp te laten maken door je kaart te laten ontwerpen op maat. Heb je een idee voor een ontwerp en je wilt het laten uitwerken tot een kaart? Een kaart op maat maken kost € 75,00. Neem contact met ons op en wij kijken of je idee gerealiseerd kan worden.
11Kaarten combineren Vind je de voorkant van een kaart mooi, maar wil je er liever de binnenkant van een andere kaart bij? Dat kan. Neem contact op met ons en wij maken een proef op maat voor je. De kosten voor het aanpassen zijn € 20,00.
12Kleuren en lettertypen aanpassen Vind je een kaart leuk, maar je hebt liever andere kleuren of een andere lettertype? Geef je wensen door en wij passen de kaart voor je aan. Dit is kosteloos.
13Enveloppen in kleur? Dat is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden in kleur. Er is dan wel een meerprijs van € 0,35 per envelop van toepassing.
14Copyright Niets van deze site mag, in welke vorm dan ook, worden overgenomen zonder schriftelijke toestemming van Flinth-design. Bij overtredingen worden gerechtelijke stappen ondernomen.
15Privacy policy Bij Flinth-design worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. Wij hebben uw gegevens nodig om de kaarten te verzenden of om contact met u op te nemen. Persoonlijke informatie wordt niet doorgespeeld aan derden en wordt veilig opgeborgen. Er wordt vertrouwelijk mee omgegaan.